Atitudine la lipsa de atitudine

ind

Astazi am realizat ca nu am nevoie sa mi se arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc. Nu sunt perfecta, stiu. Dar nu am obligat pe nimeni sa ma accepte. Poate am aere in cap, asta este doar problema mea. Nu ma suporti? Este doar problema ta. Cred ca ai prea multa grija de viata mea, in loc sa ai de a ta, sa deschizi ochii si sa te uiti langa tine. Am inteles ca indiferenta este cea mai puternica forta din univers.

Nu suntem diferiti, indiferenta face diferenta. Ea izvoraste din orgoliu si mandrie.

Aleg sa ma respect si  sa ma afirm prin tacere. Ma simt bine in pielea mea si mai ales sigura pe mine. Atitudinea se aplica cu toate calitatile necesare: incredere, putere, indrazneala, siguranta. Toate in acelasi timp.

De-a lungul timpului am invatat sa renunt la agresivitate. Nu am ajuns inca acolo unde vreau, dar sunt pe drumul cel bun. Respect tot ce trebuie respectat, trag linie acolo unde nu se merita. Este foarte important sa realizezi ca nu este suficient sa stii ce vrei, trebuie sa stii si ce sa ceri si sa accepti anumite lucruri care vin de la sine.

Eleganta consta in gesturi si atitudine. Daca eleganta s-ar putea cumpara, am ramane cu totii saraci. Din fericire ea se dobandeste. Se invata.

Ma amuza oamenii lipsiti de……atitudine. Ii privesc detasata si incerc sa inteleg cum functioneaza. Dar asta e problema, nu cred ca functioneaza. Au ruginit, rotitele nu se mai invart, sau daca o fac – se invart doar pe chestii fumate sa zic asa. Nu este nimic nou pentru ei, totul urmeaza un tipar. Mintea e obosita, incurcaturile sunt prea multe. Aceasta este hrana lor. Dar ce pacat…e mancare expirata.

Lipsa de atitudine implica si perversitatea. Can you deal with that? Simplu de zis, greu de facut. Intr-adevar cu totii incalcam anumite lucruri pentru a ajunge unde ne-am propus. Dar cand vine vorba de vandut? Cat poti sa vinzi? Unde iti sunt limitele? Unde atitudinea lipseste, cu siguranta limitele lipsesc cu desavarsire.

Inainte sa vorbesti, informeaza-te. Inainte sa judeci, asculta. Inainte sa acuzi, cerceteaza. Inainte sa inseli, analizeaza.

O atitudine buna inseamna reusita, un stil de viata bun. Hraneste-te cu idealuri inalte, nu cu lucruri ieftine, lipsite de valoare si sentimente.

 

2 thoughts on “Atitudine la lipsa de atitudine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *