O dimineata mai linistita

Astazi din curiozitatea si mai ales din lipsa de activitatea (m-am hotarat sa stau mai linistita in dimineata asta), am rasfoit facebook-ul. Am dat peste multi oameni care au trecut mai mult sau mai putin fugitiv prin viata mea. Prieteni sau cunostinte, camarazi pe viata sau doar legati printr-un site de socializare (pe unii dintre ei nu ii mai am la prieteni de mult), mi-am destins dimineata.

 

Am ramas placut suprinsa de evolutia unora dintre ei. Copile candva, acum le admir alura de femeie. Au crescut frumos si au lasat undeva in urma amprenta copilariei. Mi-ar placea sa le felicit personal, insa am invatat ca imi sta mai bine sa stau la distanta. Au fost si cele care m-au amuzat teribil cu pozele “selfie” cu sanii pe afara, ochelarii de soare in restaurant sau pozand fel si fel de sigle si branduri. Nu imi plac pozele pe plaja. Incerc sa fug de ele cat pot. Mi-au placut candva extraordinar de mult, insa acum prefer sa pastrez secret ce ascund sub o rochie sau o perechie de blugi. Mi se pare de-a dreptul penibil sa vad cum isi trag burta, isi ridica sutienul si cu siguranta fac zeci de poze pana o nimeresc pe cea cu unghiul cel mai bun.

 

Pozele cu vedete sunt interesante. Insa, termenul de vedeta este evidentiat total eronat in Romania. Imi placea si mie sa fac poze cu Andreea Antonescu cand aveam vreo 16 ani. Acum, abia daca mai reusesc sa imi indrept privirea spre Liam Nesson luand cina langa mine in acelasi restaurant. Si tin de mult sa precizez simplitatea abordata de oamenii celebri de peste hotare – aproape ca nu l-am recunoscut. Acum vreo cateva zile l-am zarit pe Frank Lampard, tinand-o de gat pe iubita lui. Mergeau relaxati pe strada, fara a fi fotografiati sau agasati in vreun fel. Ba chiar s-au oprit sa se joace cu un copilas ce statea in calea lor. Nici macar atunci nu am observat o schimbare de atitudine a oamenilor din jur.

 

Baietii, deveniti barbati astazi, isi etaleaza bijuteriile pe facebook (humans or objects). E firesc sa te lauzi, trebuie sa arati lumii intr-un fel sau altul ce ai, dar totul are o limita. Si din umila mea experienta pot afirma ca cei care nu arata, au mai mult.

 

Bogatia nu se masoara in obiecte – nici pe departe. Sunt sigura ca Daniela Crudu (asta a fost primul nume care mi-a venit in minte, fara nicio intentie) are multe genti scumpe si ceasuri. Insa, bogatia ti-o poti calcula in functie de carti, stampile pe pasaport, diplome pe perete si cunostinte. Evolutia este cheia succesului tau. Calculeaza-ti bine pasii, astfel incat peste un an sa nu te afli in acelasi loc ca acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *