Ora de pian

20140301-143410.jpg

Astazi am avut prima ora de pian. Imi doream de mult timp sa ma apuc, dar de fiecare data intervenea ceva. Inseamna ca nu trebuia sa se intample atunci. S-a intamplat astazi.
Mi s-a parut minunat, sunt pur si simplu fascinata. Desi ma doare capul si inchieturile mainilor – sunt fericita! Foarte fericita.
Mi-am dat seama cat de important este sa faci ceva ce iti place. In nebunia in care traim acum, trebuie sa pastram putin timp pentru noi, pentru sufletul nostru. Nu e nimic mai frumos decat o fata zambitoare, un suflet implinit si o zi superba.
Incearca sa iti pastrezi o ora pe saptamana (minim) pentru a face ceea ce iti doresti – ceva ce te relaxeaza sau doar ceva ce vroiai sa faci de mult, insa ai lasat ideea intr-un coltisor printre gandurile tale. Incepe de astazi, chiar acum. Timpul trece, nimic nu asteapta. Timp liber avem toti – oricine isi poate petrece ore in sir in fata laptopului/ televizorului. Stiu ca acesta este cel mai simplu mod de a te relaxa, insa e pacat de timpul si posibilitatile tale: joaca tennis, alearga, canta, citeste…fa ceva – pentru ca in primul rand o faci pentru tine.
O primavara superba va doresc, plina de satisfactii si bucurii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *